Avoin Työhakemus

Täyttämällä alla olevan lomakkeen lähetät meille avoimen työhakemuksen helposti. Halutessasi voit myös olla rekrytointiimme suoraan yhteydessä sähköpostitse info@kotipalvelueve.fi tai puhelimitse 045 250 3441.

  Henkilötiedot


  Työtiedot

  LähihoitajaSairaanhoitajaSairaanhoitajaopiskelijaAvustajaMuu ammatti, mikä: KylläEi Jos vastasit kyllä, niin mikä: On, auto käytössäOn, ei autoa käytössäEi OnEi Yksi rokoteKaksi rokotettaKolme rokotettaEi Viimeisin koronarokote saatu:

  Työkokemus


  Työnteko

  10+6-103-61-2En osaa sanoa HetiMyöhemmin, valitse päivä: KotihoidossaVanhustyössäVammaistyössä HelsingissäVantaallaEspoossa

  Liitteet

  Voit halutessasi liittää oheen CV:n tai vapaamuotoisen saatekirjeen. Hyväksytyt tiedostomuodot ovat .doc, .docx sekä .pdf, tiedoston maksimikoko 2mb.

  Töihin Kotipalvelu Evelle?

  Kotipalvelu Eve on lyhyessä ajassa kasvanut yhdeksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä sosiaali- ja terveysalan palveluntarjoajista. Henkilöstöömme kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, geronomeja, hoiva-avustajia sekä henkilökohtaisia avustajia.

  Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia asiakasyrityksissämme. Työ tapahtuu kotihoidossa ja ryhmäkodeissa. Asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun kunnat sekä suuret sote-alan toimijat.

  Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme erityisesti lähi- ja sairaanhoitajia. Sinulla on mahdollista tehdä koko- tai osa-aikatyötä ja pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi. Työtä on tarjolla pääasiassa päivä- ja iltavuorossa, mutta myös yövuorot voivat tulla kyseeseen. Ajokortti on eduksi ja lääkeluvat ovat pakolliset. Lääkeluvat voit suorittaa myös meidän kauttamme. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä.

  Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Sairaanhoitajan tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan pätevyys. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Kotipalvelu Eve Oy
  Y-tunnus 3188900-9